ez is nagyon mutatós ,és egyszerű, mindketőt megcsinálom a hétvégén.
A káposztát felszeleteljük, vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk. Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt, és szűrőben lecsöpögtetjük. A virslit megfőzzük, majd kihűtjük, és felkarikázzuk. (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb) A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olíva olajjal, almaecettel, és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk csilipehellyel. Utólag pár csepp olíva olajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.