A fejeskáposztát 4 fele vágjuk és sós vízben megfőzzük.
Ha megfőtt, a csutkáját kivágjuk és ledaráljuk. Szűrőbe tesszük, hogy lecsöpögjön a felesleges víz. E közben a hagymát apróra vágjuk és összekeverjük a már lecsöpögött káposztával. A majonézt (lehet keverni is) hozzákeverem, és a mustárral kicsit megízesítem.
Friss kenyérre és pirítósra is kiváló.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.