Kb 40-50 dkg kaposzta
Szezammag izles szerint
Fenyomag izles szerint
Ontet:
szojaszosz
Ecet
hidegen sajtolt dióolaj
http://grapoilashop.hu
1 tk cukor ( elhagyhato)
A kaposztat vagjuk ossze tetszes szerinti meretre.
( en csikokra vagtam).
A serpenyot forrositsuk fel es a szezammagot illetve a fenyomagot piritsuk vilagosra.
(A serpenyot nem kenjuk ki)
A piritott magokat adjuk a kaposztahoz ez forgassuk at.
Keszitsuk el az ontetet:
2 dl poharba tegyunk 1/2 pohar- 3/4 pohar szojaszoszt , majd kb 1 ujnyi ecet 5%- os es kb 1 újnyi olajat. Adhatunk hozza 1 tk cukrot is.
Keverjuk ossze es ontsuk a kaposztara.
Forgassuk at.
Hutoben taroljuk.
Grillezett husok melle tokeletes koret.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.