½ káposzta
4 közepes burgonya
1 gerezd fokhagyma
½ kk. kömény (ízlés szerint)
¼ kk. bazsalikom ( ízlés szerint)
¼ kk.kakukkfű (ízlés szerint)
színes bors ( ízlés szerint )
só
2 ek. olivaolaj
1 ek. fehér tönkölyliszt
A káposztát vékony csíkokra vágjuk, a burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk.
A káposztát kicsit több vízben, mint ami ellepi feltesszük főni, amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a burgonyát, és a fűszereket és készre főzzük.
Az olajból és lisztből híg rántást készítünk és besűrítjük vele a káposztát. A végén belenyomjuk a fokhagymát.
Aki szereti a káposztát és a főzeléket, de nem szereti paradicsomosat, annak ajánlom ezt a főzeléket.
Itt is megtaláljátok: http://ezmegaz-krinsz.blogspot.com/2011/11/kaposzta-fozelek.html
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.