Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Kaporleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:08:15       mai nézettség: 3       nézettség: 2251
részletes recept
Kaporleves
Hozzávalók 4 személyre:
apróra vágott kapor: 2 evőkanál
zsír vagy olaj: 1 evőkanál
liszt: 1 evőkanál
reszelt hagyma: 1 evőkanál
őrölt pirospaprika: csipetnyi
só: csipetnyi
kiskanál ecet: 1 kávéskanál
tejföl: 1 dl
tojás: 4 db

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A zsírból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a reszelt hagymát, az apróra vágott kaprot, megszórjuk őrölt pirospaprikával, és feleresztjük vízzel. Jól felforraljuk, egy kevés ecettel ízesítjük, megsózzuk, belehabarjuk a tejfölt, és személyenként egy tojást eresztünk bele. Nem keverjük, hogy a tojás egyben maradjon.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*