· 1 db 500 g-os megmaradt kalács (nem baj, ha szikkadt)
· 10 dkg nutella a tetejére
· 2 cs vaníliás puding
· 9 dl tej
· 9 ek cukor
· 1 üveg lekvár 250 g
1. Egy célnak megfelelő tálat előveszünk, lehetőleg porcelánt, ami majd bírja a meleg pudingot.
2. megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot 9 dl tejjel és 9 ek cukorral.
3. A tál aljába beletesszük a kalácsszeleteket, majd ráöntjük a meleg pudingot.
4. A réseket is kitöltjük kalácsdarabokkal, egy kicsit lenyomkodjuk.
5. Jöhet a következő réteg kalács lekvár majd újra vaníliapuding.
6. Óvatos rázogatással elegyenlítjük a pudingot és a kalácsot.
7. Ezt addig rétegezzük amíg el nem fogy minden.
8. Legfelülre kalács kerüljön .
9. Kb. 3 órára hűtőbe tesszük.
10. Ha meghűlt, kifordítjuk a tálból, és megkenjük a nutellával .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.