200g Soós tészta
2 db vastagabb sárgarépa
2 marék zöld borsó
2 db hagyma nagy darabokra vágva
2-3 szelet vágott paprika
1db paradicsom szeletelve
1 kávés kanál örölt bors
kb. 1tk só
1 dl olaj
1 tk kakukkfű
Az olajat megforrósítjuk, a hagymát megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a paprikát, a borsót, a paradicsomot össze cikkezve, a répát, a fűszereket Kb. 2 percig keverjük.
Belekeverjük a közben kifőtt tésztát, és folyamatos keverés mellett egyet hagyjuk rottyanni.
Ha kész még ízesíthetjük. önmagában vagy sültekhez ajánlom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.