25 dkg graham buzaliszt
25 dkg finomliszt
3 e.k.tej
2 dkg élesztő
2 kk.ccukor
1 dkg só
50 dkg sósvízbe főtt, áttőrt, kihűlt krumpli
12 dkg zsir, ( nálam tyúk )
3 szál friss 5 cm-es kakukkfű.
csipetnél kicsit több fűszer bors
Az élesztőt a cukrot s a tejet egy edénybe felfuttattam.
A liszteket átszitáltam ( levegősebb legyen ) plusz a többi öszetevőket, s végül az élesztős tej.
1 órát kelt letakarva a napon ( 2012.05.31.ma süt a nap. )kiformáztam, s ismét hagyom kelni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.