Egyszerü jó recept.Bárkinek ajánlom !
kakiszilva (datolyaszilva)
dzsemfix
A jó érett, nagyon puha khaki szilváról lehúzzuk a héját. a gyümölcshúst lábosba rakjuk.
Rászórjuk a dzsemfixet és főzzük.
Forrástól számítva, erős fokozaton 3-5 percig forraljuk.
Forrón üvegekbe szedjük, azonnal lezárjuk és 5 percre fejre állítjuk az üvegeket.
Visszaforgatás után mehet a helyére, nem kell dunsztolgatni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.