Nagyon guszta !!!#
Kakaspörkölt galuskával
1 egész kakas, 2 evőkanál zsír. 4 db hagyma 3 db paprika, 3 db paradicsom 1 db húsleves kocka, házi paprikakrém, fűszerpaprika,só ízlés szerint
Galuskához ½ kg liszt 5 egész tojás, só
Elkészítése:
A zsírban össze aprított hagymát üvegesre pároljuk,bele tesszük a fűszerpaprikát gyorsan összekavarjuk ( ezt már nem a lángon mert a paprika meg keseredik ha meg ég ) a húst bele tesszük, és a paprikakrémet, a leves kockát,sózzuk ízlés szerint. A paradicsomot, és a paprikát összevagdalom és ezzel együtt készre főzöm a húst. ( paradicsomnak a héját leszedem mielőtt a húsra teszem.)
Galuska: A lisztet a tojásokkal simára dolgozom ha szükséges egy pici vizel lágyítok a tésztán ( ne legyen lágy de kemény se a tészta) sós vízbe főzöm ki a galuskát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.