Nagyon tetszik a kreativitás. Gratulálok. Csak így tovább.
5 dkg fruktóz
10 dkg liszt
3 ek. kakaópor
reszelt narancshéj
vaníliás cukor
2 db tojás
2.5 dl tej
2 ek. olaj
3 ek. szóda
1 db alma
1 adag mascarpone
5 dkg fruktóz
mirelite meggy
Ehhez a palacsintához másként fogtam hozzá.
Összeszitáltam a lisztet a kakaóporral, hozzáadtam a cukrot és a vaniliáscukrot.
Másik edényben felvertem a tojást, hozzáadtam a tejet, olajat, a lisztkeveréket és a szódát.
Egyneművé kevertem, hozzáreszeltem a narancs héját.
1 órára a hűtőbe tettem.
Mielőtt hozzáláttam a sütéshez, belereszeltem 1 db. almát.
Ebből az adagból 12 db palacsinta lett.
( a cukor nem ártott a tésztának sütés közben)
A kész palacsintákat megtöltöttem a cukorral kikevert mascarpone krémmel, rádobáltam a meggyszemeket, feltekertem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.