Nagyon guszta !
1 kg alma
Tortalap;
5 tojas
20 dkg cukor
4 ek liszt
4 ek kakao
1 sutopor
1 dl olaj
1 dl viz
Krem:
3,5 dl tej
1 vaniliapudindpor
3 dl tejszin
Meghantsuk ,megreszeljuk az almat es rarakjuk a sutopapirra a tepsi aljaba,meghintve 3 ek cukorral,fahejjal es 3 ek grizzel.
Raontjuk a kakaos masszat es 180fokon 20 percet sutjuk.almas felevel boritjuk felul es lehutjuk.
Krem>
Megfozzuk a pudingot es folytonos kavaras kozben hutjuk le,majd osszekavarjuk a tejszin kemeny habjavales csokit reszelunk a tetejere.Rakenjuk az almara es felorat hutjuk.Azutan szeletelheto talahato!
Jo etvagyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.