50 dkg érett kajszibarack
3 tojás
35 dkg cukor
4 dl habtejszín
A barackokat osszeturmixoljuk. A tojássárgájákat a cukorral és 1 dl tejszínnel jól kikeverjuk. Hozzáadjuk a kajszipurét, a maradék tejszínbol vert kemény habot és a tojások felvert habját. Lazán osszekeverjuk. Jól kifagyasztjuk és tetszoleges formába adagolva tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.