igazán jól néz ki!
Panírozáshoz:
Sütéshez:
Körethez:
A gombát, májat megtisztítjuk.
A gomba tönkjének a helyére akkora májat vágunk, ami jól kitölti és bemegy a gomba kis pereme alá. Így fixen meg fog állni.
Ezután, hagyományosan bepanírozzuk.
A maradék kacsamájat is bepanírozhatjuk vagy eltehetjük egy másik alkalomra is a fagyasztóba.
Amíg a gomba sül, elkészítjük a rizst a mikróban egy jénaiban vagy egy tupperes mikrós főzőedényben.
Pici olaj, fél liter rizs, 7,5 dl víz, só.
600 watton 15 percig főzzük, majd megkeverjük, és újabb 10 percig főzzük. Ezután a kikapcsolt mikróban hagyjuk pihenni.
A zöldségkonzerveket leszűrjük, tálba öntjük és majonézzel, tejföllel és őrölt fehér borssal összekeverjük.
Tálaláskor a rizst olajozott puding tanoncban formáztam meg. Petrezselyemmel díszítettem a rizst és a salátát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.