60dk kacsaaprólék
1 fej vöröshagyma
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 vékony cikk zellergumó
1tk só
1 csipet őrölt bors
1 csokor petrezselyem
1,5 l víz
A kacsaaprólékot kisebb darabokra vágjuk, és felöntjük másfél liter hideg vízzel.
Ha felforrt, lehabozzuk,hozzáadjuk az egyforma kockákra darabolt vöröshagymát, sárgarépát, fehérrépát, zellergumót, és lassú tűzön főzzük.
Közben sóval, borssal ízesítjük, majd ha majdnem megfőtt a leves, megszórjuk petrezselyemmel.
Bármilyen tésztával tálalható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.