Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Kacsaaprólék leves

felvitel dátuma: 2013-04-07 18:34:29       mai nézettség: 2       nézettség: 2740
részletes recept
Kacsaaprólék leves
Hozzávalók 6 személyre:

60dk kacsaaprólék
1 fej vöröshagyma
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 vékony cikk zellergumó
1tk só
1 csipet őrölt bors
1 csokor petrezselyem

1,5 l víz

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

A kacsaaprólékot kisebb darabokra vágjuk, és felöntjük másfél liter hideg vízzel.
Ha felforrt, lehabozzuk,hozzáadjuk az egyforma kockákra darabolt vöröshagymát, sárgarépát, fehérrépát, zellergumót, és lassú tűzön főzzük.
Közben sóval, borssal ízesítjük, majd ha majdnem megfőtt a leves, megszórjuk petrezselyemmel.
Bármilyen  tésztával tálalható.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*