nagyon-nagyon guszta!!!!! Imáááádom!
krumpli,tojás,
liszt,juhtúró,
szalonna,tejföl
só,örölt bors
kapor,
A krumplit meghámozom,lereszelem,hozzá adom a lisztet,tojást sót örölt borsot és kézzel jól összedolgozom egy tálban.Vizet felteszem főni egy lábasban ,és mikor forr a víz beleszaggatom a galuskákat.
Közben kevergetem a galuskát ne hogy leragadjon az aljára.Mikor megfőttek kiszedem egy tálba ,szalonna kisült zsírjával és juhtúróval összekeverem.
Tetejére piritott szalonnát teszek,meglocsolom tejföllel és aki szereti kaporral is ízesítheti.
nagyon-nagyon guszta!!!!! Imáááádom!
...azért nem szabadna hanyagolni a liszt és a krumpli arányt, mert ha a liszt több a kelleténél, akkor nagyon gumis kemény lesz a haluskánk, ha pedig a krumpli több a kelleténél, akkor meg szétfő a vizben és kása lesz belőle. Kedves Csillus, azért nemártana pontositani ezt a receptet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.