Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Juhtúrós sztrapacska

felvitel dátuma: 2012-02-14 21:35:37       mai nézettség: 1       nézettség: 2676
részletes recept
Juhtúrós sztrapacska
Hozzávalók 3 személyre:

krumpli,tojás,

liszt,juhtúró,

szalonna,tejföl

,örölt bors

kapor,

http://www.toldi fuszer.hu

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A krumplit meghámozom,lereszelem,hozzá adom a lisztet,tojást sót örölt borsot és kézzel jól összedolgozom egy tálban.Vizet felteszem főni egy lábasban ,és mikor forr a víz beleszaggatom a galuskákat.

Közben kevergetem a galuskát ne hogy leragadjon az aljára.Mikor megfőttek kiszedem egy tálba ,szalonna kisült zsírjával és juhtúróval összekeverem.

Tetejére piritott szalonnát teszek,meglocsolom tejföllel és aki szereti kaporral is ízesítheti.

Szakács: Csillus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 február 15

nagyon-nagyon guszta!!!!! Imáááádom!

0/10 belubi 2015 október 28

...azért nem szabadna hanyagolni a liszt és a krumpli arányt, mert ha a liszt több a kelleténél, akkor nagyon gumis kemény lesz a haluskánk, ha pedig a krumpli több a kelleténél, akkor meg szétfő a vizben és kása lesz belőle. Kedves Csillus, azért nemártana pontositani ezt a receptet.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*