- pulykamell: 80 dkg
- tonhalfilé: 15 dkg
- juhsajt: 20 dkg
- citrom: fél db.
- fokhagyma: 5 dkg
- olíva olaj mártáshoz 0,5 dl
- kapribogyó: kis üveggel
- fűszerkeverék: ízlés szerint
- krokett: 32 db
- diszítéshez: gomba piritva, zöldség, déli gyümölcs
A pulykamellet vékony egyenletesre szeleteljük, enyhén klopfoljuk, és forró rostlapon mindkét oldalát megsütjük.
Friss tonhalfiléből, kapribogyóból, fokhagymából, citrommal ízesítve mártást készítünk.
( az összehalmozott alapanyagokat állandó keverés mellett dinszteljük )
A megsütött pulykamellre helyezzük a juhsajtot, majd megpirítjuk.
Tálaláskor a mártást juhsajttal pirított hús alá öntjük, majd friss zöldséggel ízlésesen díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.