Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Juhsajtos pulykamell kapribogyós tonhalmártással

felvitel dátuma: 2011-03-15 11:45:16       mai nézettség: 1       nézettség: 1937
részletes recept
Juhsajtos pulykamell kapribogyós tonhalmártással
Hozzávalók 4 személyre:

- pulykamell: 80 dkg
- tonhalfilé: 15 dkg
- juhsajt: 20 dkg
- citrom: fél db.
- fokhagyma: 5 dkg
- olíva olaj mártáshoz 0,5 dl
- kapribogyó: kis üveggel
- fűszerkeverék: ízlés szerint
- krokett: 32 db
- diszítéshez: gomba piritva, zöldség, déli gyümölcs

 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A pulykamellet vékony egyenletesre szeleteljük, enyhén klopfoljuk, és forró rostlapon mindkét oldalát megsütjük.

Friss tonhalfiléből, kapribogyóból, fokhagymából, citrommal ízesítve mártást készítünk.
( az összehalmozott alapanyagokat állandó keverés mellett dinszteljük )

A megsütött pulykamellre helyezzük a juhsajtot, majd megpirítjuk.
Tálaláskor a mártást juhsajttal pirított hús alá öntjük, majd friss zöldséggel ízlésesen díszítjük.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*