40 dkg csirkemell
20 dkg bacon szalonna
20 dkg tehén túró
20 dkg juh túró
1 tojás
4 dl tejföl
fél dl olaj, só, bors,
csipet bazsalikom, ( szárított)
pici tárkony( szárított)
40 dkg fodros kocka tészta
40 deka csirkemell felcsíkozva, 20 deka bacon szalonna apróra vágva, 20 deka tehén túró, 20 deka juh túró. 1 tojás, kb. 4 decinyi tejföl, fél decinyi olaj, só, bors, csipet bazsalikom, pici tárkony.
40 deka fodros kocka.
Az olajon megpirítottam a fele szalonnát és a csirkemellet, só, bors rá.
A tejfölt, tojást kikevertem, bele a fele bacon, majd a túrók, ezeket bele a szalonnás -csirkemelles edénybe, jól összekevertem, majd a tésztát is kifőztem hozzáadtam. A jénai aljára nagyon pici olajat tettem és zutty bele. Előmelegített sütőben, légkeveréssel 150 fokon, fél óra alatt készen is lett!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.