1 csomag leveles tészta.Ebből 2 lapot nyújtunk és rózsaszínűre megsütjük( 25×35 cm tepsi tetején,120 °C fokon),ebből 1 lapot úgy sütünk meg,hogy kockára megvágjuk,hogy ha megsül,könnyen szeletelő legyen.
1.krém:
1 üveg meggybefőtt leve,8 evőkanál búzadara, 3 evőkanál cukor-ezt megfőzzük.A meggyet apró kockára vágjuk és a kész megfőzött krémbe keverjük.Ez a krém(még langyosan ) kerül az alsó lapra.
2.krém: 2 csomag vaníliapuding,3 evőkanál cukor,8 dl tej-ezt megfőzzük-ha kihűlt,hozzáadunk 25 dkg Ráma margarint,s tovább verjük habosra.Ez a krém kerül a meggyes krémre.
0,5 liter tejszínhabot jól felverünk keményre ,ezt óvatosan rásimítjuk a vaníliás krémre és végül befedjük a második lappal.Tetejét porcukorral megszórjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.