Gyonyoru és finom, máris indulok és elkészítem. Bár kaprom nincs itthon, ma jó lesz az nélkul is. Koszi a receptet.
A salátához:
1 kis fej jégsaláta
1 db kígyóuborka
2 db paradicsom
2 db paprika
1/2 szál póréhagyma
1 szál sárgarépa
1 db jégcsapretek
Az öntethez:
4 dl joghurt
1/2 cs.kapor
1 mk. őrölt fehér bors
1 ek.mustár
1 tk.ételízesítő
Előkészítés:A kaprot apróra vágjuk.A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk majd összekeverjük.
Elkészítés:A joghurtot kikeverjük a kaporral,borssal,mustárral,ételízesítővel.Az öntetet összeforgatjuk a feldarabolt zöldségekkel és tálalás előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Sült vagy panírozott húsok mellé nagyon jó saláta de önálló ételként is finom.
Jó étvágyat kívánok!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.