NAGYON FINOM LEHET ÉS GYORS,
gyümölcskonzerv
babapiskota
1 evökanál zselatin
2 dltejszin
1 nagy doboz gyümölcsjoghurt
A joghurtot elkeverjük a zselatinal,felmelegitjük.de nem forraljuk.majd kihültjük.Tetszés szerint gyümölcsöt,konzervet,vagy beföttet darabolunk bele,ha lehet a joghurtnak megfelelöt.
A tejszint kemény habbá verjük és a langyosra hült joghurthoz lazán hozzákeverjük.Özgerincformát folpackkal kibélelünk,beleöntjük a joghurtos masszát.tetejét beboritjuk babapiskotával és hütöben állni hagyuk.
Ha jól megdermedt,kiboritjuk és szeleteljük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.