Tetejére: sajt; durva szemű só; szezammag ízlés szerint.
A margarint érdemes kicsit megolvasztani felhasználás előtt, hogy ne legyen kemény, mert könnyebben elkeveredik. Keverjük össze a lisztet, sót, margarint és a joghurtot. Jól gyúrjuk össze, majd tegyük hűtőbe egy kis időre. Minél tovább áll, annál finomabb lesz. Jól belisztezett táblán nyújtsuk tetszőleges vastagságúra nyújtjuk. Kenjük meg a tetejét tojással, és szórjuk rá a feltétet. Tetszőleges vastagságú rudakra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük. Elektromos sütő esetén 200 °C-on 15-20 perc alatt kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.