15dkg finomliszt,10dkg teljeskiörlésü liszt,fél teáskanál sütőpor 10 dkg porcukor 15dkg vaj 1csomag vaniliáscukor csipet só,2tojás sárgája. JOGHURT KRÉM :2,5dl natur joghurt,10szem sárgabarack kompot,(én fagyosat használtam,olvadás után) izlés szerint tetem bele cukrot
kekszhez hozávalokat öszedolgozuk,és 1orára a hütöbe teszük. A sárgabarackot,1evökanálal botmikszerel öszetörtem,hozáöntötem a joghurtot,izlés szerint még tetem bele cukrot,felmelegitetem,de nem szabad bugyognia,s közbe beletetem a zselatint. Én melegen tetem a tölteléket a sütire igy másnapra piskotapuha lett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.