JÓL HANGZIK A RECEPT,CSAK FONTOSAK HOZZÁ EZEK AZ ESZKÖZÖK?
A gyümölcsöt annyi vízben felforraljuk a Mesterszakács Nyeles főzőedényben, amennyi ellepi, cukorral ízlés szerint ízesítjük.
Átöntjük a gyümölcsöt a 2,3 literes Elegancia Tálba.
A TW Habverővel belekeverjük a zselatint. /A tej felét felforraljuk és simára keverjük benne a zselatint/. A gyümölcsöt teljesen kihűtjük.
Amíg hűl a gyümölcsünk, a Konyhai Mindenttudóban simára keverjük a joghurtokat.
Amikor kihűlt hozzáadjuk a joghurtot és a maradék tejet, cukrot. Összekeverjük és a Szilikon Király formába öntjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen.
Másnap tálcára borítjuk. Legszebben a Tupperware Sajtkéssel tudjuk szelni, mert nem tapad hozzá a joghurt torta.
Ajánlott Tupperware termékek:
JÓL HANGZIK A RECEPT,CSAK FONTOSAK HOZZÁ EZEK AZ ESZKÖZÖK?
Természetesen hagyományos eszközökkel is elkészítheted, például, mint a neve is mutatja, őzgerinc formában. Én Tupperware-val dolgozom, tehát a Fajta ételek kategóriát, ha megnézed, ott van hogy receptek Tupperware edényekben. Sok embernek van Tupperware terméke, de nagyon kevés ötletet kaptak anno hozzá, és én egy kis segítséget adok itt azzal, hogy megmutatom, mit, miben, hogyan készítek el. Azonkívül nagyon sokan ezek alapján könnyebben ki tudják választani a nekik megfelelő Tupperware termékeket, hogy melyiket vegyék meg. Fel tudnak állítani egy fontossági sorrendet is így. A másik, hogy hiába 19 éves a cég Magyarországon, nagyon sokan nem is hallottak még róla!!! Olyanokkal is találkozom, akik valakitől kaptak ilyen edényeket ajándékba, de fogalmuk sincs, hogyan kell helyesen használni. Tehát ezért kerülnek nekem így fel a receptjeim.:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.