Kiadós,és szép :-)
10 tojasbol tortalap
1 l tejszin
50 dkg joghurt
10 ek cukor
3 tasak vanilias cukor
3 tasak zselatin por
3 dl gyumolcs le
1 kg gyumolcs (lehet friss vagy kompot)
3 tasak DOKTOR OETKER szines zselatin
A tejszint a leheto legkemenyebbre verjuk.
A zselatint felaztatjuk a gyumolcsleben ,majd 60 fokra melegitjuk es ossze keverjuk a cukorral meg a joghurttal,majd a tejszinhab 2/3-val es 2 tasak vaniliaval.
A tortalapot kettevagjuk es megtoltjuk a fenti krem felevel,majd a masik felet a tetejere tesszuk.Ide tetszes szerint felrakjuk a gyumolcsot es raontjuk a feloldott DR OETKER szines zselatint.
A megmaradt 1/3 tejszinhabhoz meg hozzaadjul a vaniliaport es ujra mikszeljuk jo kemenyre ezzel behuzzuk es diszitjuk a tortat. 4 orat a jegszekrenyben hutjuk ahhoz hogy fogyaszthato legyen.Jo etvagyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.