4 db csirkecomb
2 dl joghurt
só
őrölt fehér bors
őrölt chili
szárnyas fűszer
curry
2 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
kukorica liszt
tojás
zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk.A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba tesszük,ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk ,hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára de még jobb ha egy napra!
Elkészítés:A combokat kivesszük a zacskóból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe,felvert tojásba és a zsemlemorzsa,kukoricapehely keverékbe panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.