Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-06-09 13:18:19       mai nézettség: 2       nézettség: 2667
részletes recept
Joghurtban pácolt rántott csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb

2 dl joghurt

őrölt fehér bors

őrölt chili

szárnyas fűszer

curry

2 gerezd fokhagyma

A panírozáshoz:

kukorica liszt

tojás

zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 120 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk.A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba tesszük,ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk ,hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára de még jobb ha egy napra!

Elkészítés:A combokat kivesszük a zacskóból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe,felvert tojásba és a zsemlemorzsa,kukoricapehely keverékbe panírozzuk. olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*