- csirkemell: 80 dkg
- zöldség (sárgarépa, uborka, paradicsom, lilahagyma, paprika) 80 dkg
- joghúrt: 4 dl
- só, kapor: ízlés szerint
Joghúrtos öntetet kétfelé veszem, egyik felében a csíkokra vágott csirkemellet fűszerezem, kaporral szórom, és érlelem 2 órát, majd folyamatos keverés mellett dinsztelve készre sütöm.
A zöldféleségeket vékony szeletekre felaprítom, erre locsoljuk a kapros joghurtos öntetet és a megsütött csirkemellcsíkokat.
Ital ajánlatunk: fehér, félszáraz bor
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.