3db(6dl) natúr joghurt
3 cs. van.cukor
6evőkanál kristálycukor
25g (1tasak) zselatin
3dl tejszín
fél kg idénygyumolcs(eper,málna,ribizli,meggy)
a joghurtot a kristálycukorral és a van.cukorral addig melegítjuk amig a cukor felolvad,megvárjuk míg kihűl.a tejszínt kemény habbá verjuk és kíméletesen a joghurthoz keverjuk.kivajazott vagy folpackkal kibélelt tortaformába vagy ozgerincbe tesszuk megszorjuk a gyumolcsdarabokkal,és kb 4 órát hűtjuk,ezután ovatosan tálra borítjuk és szeleteljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.