Fél liter natur joghurt
7-8 ek kristálycukor
2 ek zselatin
3 dl tejszin
gyümölcs
A joghurtot cukrot zselatint összekeverjük, és lassu tüzön sűrün keverve felmelegítjük, de csak annyira hogy a cukor és a zselatin elolvadjon, Forralni nem szabad!!!
Ezután hűtjük.
Közben felverjük a tejszint, és a joghurtal összekeverjük.
Folpakkal bélelt formába merjük a gyümölcsel rétegezve.
Tetejére tehetünk háztartásikekszet.Hűtjük.
Ezt a sütit egész évben készíthetjük, télen nagyon finom őszibarack kompóttal!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.