Timcsi ez nagyon jó recept mentve a szakácskönyvbe!
1 kis fej karfiol
1 dl tejföl
1 db tojás
só
őrölt bors
őrölt szerecsendió
kevés margarin
zsemlemorzsa
A fűszerek: http://www.toldifuszer.hu
A rózsáira szedett karfiolt jó megmosom, majd egy kevés sóval felteszem főni. Miután megpuhult leszűröm, és egy időközben margarinnal kikent, zsemlemorzsával megszórt jénaiba pakolom a karfiolrózsákat. A tejfölt elkeverem egy nyers tojással, reszelt szerecsendióval, őrölt borssal és sóval, majd a keverékkel megöntözöm a zöldséget. Sütőbe téve jó húsz-huszonöt perc alatt összesütöm. Önálló fogáskét, vagy hús mellé köretként egyaránt finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.