2 db tál
víz
virágszirmok,levelek
folpack
Jégkehely *
Készítése:
Töltsünk a nagyobbik tál 1/3 részébe hideg vizet. Tegyük bele a kisebbik tálat, és szorítsuk le folpackkal a tetejét vagy használjunk ragasztószalagot a rögzítésre, hogy nagyjából egy szinten legyen a 2 tál teteje. A víznek most kb. a nagy tál 2/3 részéig kell érnie.
Tegyük a díszítést a két tál közé a vízbe(virág,levél). Helyezzük a tálakat egy éjszakára a mélyhűtőbe.Vegyük elő a tálakat, töltsünk meleg vizet a kisebbik tálba, forgassuk meg, és vegyük ki. Áztassuk be a nagyobb tál külső részét meleg vízbe, majd azt is távolítsuk el a jégtálról. Vigyázzunk, hogy a víz ne legyen túlságosan forró. Felhasználásig tartsuk a jégkelyhet a fagyasztóban.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.