200 ml víz
7 g darált kávé
1 gombóc vaníliafagylalt
1 kk nádcukor
tejszínhab a díszítéshez
A kávét forró vízzel leontjuk, hozzáadjuk a cukrot és hagyjuk kihulni. Egy uvegpohárba belerakjuk a fagylaltot, ráontjuk az átszurt kávét és tejszínhabbal díszítjuk vagy egy másik módszer szerint egy uvegpohárba ontjuk a kávét,
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.