Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Jambi minifánk

felvitel dátuma: 2022-08-16 22:28:11       mai nézettség: 3       nézettség: 188
részletes recept
Jambi minifánk
Hozzávalók 10 személyre:
  • 1 tasak Jambi Minifánk koncentrátum

  • 600 g normál liszt (vagy igény esetén gluténmentes liszt)

  • 200 g kristálycukor (mással nem helyettesíthető)

  • 650 g víz

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 5 perc

Elkészítés:

1. Az összetevőket helyezzük egy keverőtálba.

2. Ezután keverjük egy keverőgéppel csomómentesre körülbelül 3 perc alatt. (Kelesztés, pihentetés nélkül azonnal süthető)

3. A megfelelő tészta sűrüséghez fontos, hogy pontosan kimérjük a alapanyagokat, ha túl sok víz kerül bele híg lesz, ha túl sok liszt sűrü. Egyik eset sem jó, mert nehéz lesz formázni a tésztát

4. A tésztát öntsük a kézi minifánk szaggatóba.

5. Egy edényben, forrósítsunk étolajat, vagy pálmaolajat.

6. Minifánk szaggatóval pottyantsuk a forró olajba a minifánkokat.

7. Sűrűn forgassuk egy megfelelő eszközzel a minifánkokat a forró olajban, körülbelül 50 másodpercig.

8. Olajkiszedő lapáttal szedjük ki a megsült minifánkokat egy lecsöpögtető szitára, vagy konyhai papír törlőkendőre.

Szakács: Kristóf


Film link: https://www.jambidonuts.com/hu/jambi-minidonuts-concentrate

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*