Nagyon mutatós a tekercs. Hasonlót már készitettem. Hagmy helyett snidlinget használok, és egy kevés mustárt.
30 dkg eidam sajt
töltelék:
15 dkg teavaj
4 db kocka krémsajt
3 db tojás
1 db vöröshagyma
1 kis csokor apróra vágott zöldpetrezselyem
15 dkg diétás szalámi
csipetnyi só, feketebors
30 dkg eidam sajot forrásban levö vízbe 30 percre beleteszed, hogy megpuhuljon.
Majd elkészítjük a tölteléket: 15 dkg teavajat, kikeverem 4 kocka krémsajttal, ehhez hozzáadok 3 fött tojást lereszelve, 1 hagymát lereszelve, 1 kis csokor apróra vágott zöldpetrezselymet, 15 dkg vékony kockákra vágott diétás szalámit, sózom, feketeborsozom.
30 perc után kiveszem a forrásban levö vízböl az eidamot és óvatosan kinyújtom kb. 60 x 60 cm-s kockára, vékony lapra. Erre rákenem a sajtos masszát és óvatosan, szorosan feltekerem. Ezután alufóliába csomagolom és beteszem pár órára a hütöbe. Majd szeletelem.
Nagyon finom vendégváró!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.