Hozzávalók:
A tésztához:
Elkészítés:
A tojássárgákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és világosra sütjük.
A krémhez a tejben a lisztet csomómentesre keverjük és lassú tűznél sűrű péppé főzzük,tűzről levéve a diót és a kakaót hozzákeverjük és kihűtjük.
a margarint a cukorral kihabosítjuk és a főzött krémmel összekeverjük,majd a tésztára simítjuk.
A tetejére a 6 tojásfehérjét a 30 dkg porcukorral vízgőz felett keményre verjük és a krémre simítjuk.
A csokit felolvasztjuk és a habra rácsorgatjuk és
egy villával megcifrázzuk.
Hűtőben dermedni hagyjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.