Hozzávalók:50 dkg. liszt,20 dkg. cukor, 2 tojás,25 dkg. margarin,1 sütőpor.5 dkg. őrőlt mogyoró
Krém: fél liter tej, 2 csoki puding, 20 dkg. margarin,20 dkg. cukor.
Tetejére 1 db. étcsoki, 10 dkg.-os.
Kevés ribizli lekvár.
A hozzávalókat összegyúrjuk,lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, és a nagyobb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. Sütőben világosra sütjük, vigyázzunk mert hamar sül.
Krém: fél liter tejben felfőzzük a pudingot, hűlni tesszük, közben a margarint kikeverjük a cukorral, és a kihült pudinghoz keverjük.
A kisült tésztát először vékonyan megkenjük ribizli lekvárral rákenümnk a krámből ,és összeragasztjuk.
A tetejét olvasztot csokiba mártjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.