Nem mondtad hogy profi cukrász vagy!:)!Meseszépek!Gratula!
2 adaghoz:
Ennek a fajta tésztának nagy előnye, hogy nem sokkal az elkészítés után megpuhul, nem úgy, mint a klasszikus linzertészta.
Nem mondtad hogy profi cukrász vagy!:)!Meseszépek!Gratula!
Nagyon mutatósak, gratulálok:)
Anita, te kis konyhatundérke, hát ez is csodás!
Köszönöm szépen:-)! Hááát, a proficukrásztól még távol állok, de gyakorlom folyamatosan a mesterséget:-)!
Anita mikor megláttam azt gondoltam, hú de gyönyörű formák, imádom az islert, mentem a receptet! Most már tényleg válts szakmát:)Amikor a linzert készítettem akkor gondoltam kéne egy jó isler recept és ime
Nagyon jól néznek ki az islerkék, csak úgy,mint minden, ami kikerül Anita a kezeid alól!:-)
Köszönöm szépen Heni és Timi a kedves szavakat! Heni, nekem a linzernek is ugyanez a tésztája, így 2:1-ben süti:-).
Igazán nagyon szépek! Imádom! Mentettem!
Köszönöm:-)! Jó sütögetést kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.