Isler: 40 dkg liszt 1 sütőpor 20 dkg porcukor 1 citrom reszelt héja Fél citrom leve 2 csomag vaniliáscukor 2 db tojás 25 dkg margarin 2 tábla étcsokoládé torta bevont Lekvár
A tésztához valókat egy tálba tesszük a hideg margarint darabokra vágni és úgy adok hozzá.a hozzávalókat összedolgozzuk. Ha nagyon laza fóliába rakni és a hütöbe rakni 1 órán át. Utána a gyuró deszkán lisztet részbe kinyújtani 3 mm re és kiszagattni mindig 2 öt párban és vajas lisztezett tepsibe rakni és kisütni. Megvan megvárni míg kihült és lekvárral megkenni és a párját rárakni. Lehet egy fajtát csinálni de lehet több fajtát is csinálni. Ha kész a végén a tábla csokit göz fölött megolvasztani úgy hogy apróra törni vajat rakni bele és egy pici olaj és így felolvasztani és megkenni az isler tetejét és kész
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.