6 vastagabb szelet csirkemell filé
Só ízlés szerint
Őrölt bors ízlés szerint
340 gramm darabolt ananász konzerv
6 szelet ementáli sajt
A sütéshez:
1,5 dl étolaj
A hús szeleteket kiklopfoltam.
Sóztam, borssal meghintettem mind két oldalát.
egy serpenyőbe étolajat tettem.
Fedő alatt puhára sütöttem.
Közben megfordítottam mind két oldalát.
Víz nem kell alá, mert a hús gyorsan megsül és enged annyi nedvességet, hogy szépre süthetjük.
Egy tepsit étolajjal vékonyan kikentem.
A hús szeleteket leraktam.
Elosztottam rajta a levétől lecsepegtetett ananászt és 2 szelet sajttal betakartam.
220 fokra melegített sütőben addig sütöttem, míg a sajt ráolvadt.
Rizzsel fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.