Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 16 szerda Csongor névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » ÍNYENC CSIRKE VELE SÜLT BURGONYÁVAL

felvitel dátuma: 2011-08-03 18:54:13       mai nézettség: 2       nézettség: 3031
részletes recept
ÍNYENC CSIRKE VELE SÜLT BURGONYÁVAL
Hozzávalók 5 személyre:

Én 2 csibemellet használtam fel hozzá felnegyedelve, 1 csirkecombot és egy szárnyat+70-80 dkg burgonyát, majoránnát, piros paprikát, őrölt köményt, sót, 1 csomag lapkasajtot vagy akár reszelt sajtot is lehet, 250 g gombakonzerv, 3-4 ek olaj, 1 doboz tejföl, köretnek: 1 kukoricakonzerv+2-3 ek majonéz.

A fűszerek Toldi Fűszer termékek

Előkészületi idő: 45 perc


Elkészítés:

Kivajazom a tepsit, krumplit karikázok bele, fölé gombakonzervet, sót, őrölt köményt, majd csibemell negyedeket+én tettem hozzá 1 szárnyat és 1 combot is, amit bevagdostam, megszórtam piros paprikával, sóval, majoránnával és lelocsoltam pici olajjal. Az egészet lefedem aloballal és bedobom a sütőbe. Ha megsült az egyik fele, átfordítom az egészet, leveszem az alobalt, lelocsolom tejföllel, majd hagyom, hogy aranybarnára süljön. A legvégén kemény sajtot reszelek rá vagy akár egész szeletet is fölé lehet rakni és akkor is ráolvad. Külön tálban összekeverek 1 konzerv Bonduelle kukoricát 2-3 nagy kanál majonézzel és ezt tálalom mellé!:) Finító!:)

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*