Én 2 csibemellet használtam fel hozzá felnegyedelve, 1 csirkecombot és egy szárnyat+70-80 dkg burgonyát, majoránnát, piros paprikát, őrölt köményt, sót, 1 csomag lapkasajtot vagy akár reszelt sajtot is lehet, 250 g gombakonzerv, 3-4 ek olaj, 1 doboz tejföl, köretnek: 1 kukoricakonzerv+2-3 ek majonéz.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Kivajazom a tepsit, krumplit karikázok bele, fölé gombakonzervet, sót, őrölt köményt, majd csibemell negyedeket+én tettem hozzá 1 szárnyat és 1 combot is, amit bevagdostam, megszórtam piros paprikával, sóval, majoránnával és lelocsoltam pici olajjal. Az egészet lefedem aloballal és bedobom a sütőbe. Ha megsült az egyik fele, átfordítom az egészet, leveszem az alobalt, lelocsolom tejföllel, majd hagyom, hogy aranybarnára süljön. A legvégén kemény sajtot reszelek rá vagy akár egész szeletet is fölé lehet rakni és akkor is ráolvad. Külön tálban összekeverek 1 konzerv Bonduelle kukoricát 2-3 nagy kanál majonézzel és ezt tálalom mellé!:) Finító!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.