(tepsi méret: 18*24 cm)
A sütőt 160 fokra előmelegítjük.
A tojások sárgáját habosra kavarjuk a cukorral, vaníliás cukorral. Belekeverjük a tejet, az olvasztott margarint és a lisztet. Végül óvatosan a kemény habbá vert tojások fehérjét is (nem kell simára és sokáig keverni). – Ez egy nagyon híg, folyékony állagú keverék.
Egy 18*24 cm és kb. 5 cm magas tepsit vékonyan kikenünk margarinnal, lisztezzük és beleöntjük a híg masszánkat. (A TEPSI MÉRETE FONTOS!)
Egy órát sütjük, közben a rétegek maguktól kialakulnak.
A sütőből kivéve, felszeletelés előtt kicsit pihentetjük. Porcukorral is megszórhatjuk.
Megjegyzés:- Nem saját recept, az eredeti az itt szereplő anyagoknak a duplája. A tepsi méret: 40*25 cm-es kb. 6 cm magas. (Légkeveréses: 175 fok)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.