Elkészítés:
A margarint a cukorral jól kikeverjük keverőgép segítségével gyorsabb.
Majd hozzá adjuk egyenként a tojások sárgáját,a vaniliás cukrokat a 9
EK, lisztet melybe előzőleg elkevertem a sütőport,folytonos keverés
mellett hozzáadom az 1 L. tejet és 10 p.-ig keverjük a keverőgéppel (EZ
fontos)

!
Végül egy külön tálba kemény habbá verjük a 8 db tojásfehérjét,kis csipet sóval, és gyengéden belekeverjük a
masszába ügyelve, hogy a hab ne törjön meg túlságosan.
A mély sütő edényünket kivajazzuk,zsemle morzsázzuk és az egész masszát beleöntjük.
Nagyon fontos a sütő hőmérséklete!
A sütőt nem kell előre be melegíteni előre! Így teszem a tepsit a sütőbe
majd 180 fokon 20 percig sütöm,ezután leveszem 130 fokra és 30-40
percig sütöm.
Hústű próbát végzek,ha nem ragad rá a sütink kész van.
Hagyjuk az edénybe míg ki nem hűlt, ezután szeletekre vágjuk.
Megjegyzés:
Óriási nagy keverő edényben kezd el a munkát, mert az 1L. tej nagyon megnöveli a mennyiséget.
Keverőgéppel a masszát 15p.-ig keverd ropotgéppel, tehát alaposan meg kell dolgozni a masszát!
Jó étvágyat!