Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 17 csütörtök Rudolf névnapja

Főoldal » Indiai ragu(húsos)

felvitel dátuma: 2011-08-10 07:39:22       mai nézettség: 1       nézettség: 3470
részletes recept
Indiai ragu(húsos)
Hozzávalók 1 személyre:
Húsos indiai ragu
60 dkg sertés vagy pulykahús
20 dkg gomba
30 dkg rízs
8 dkg mazsola
olaj
delikát
hagyma
currypor

 
Előkészületi idő: 50 perc


Elkészítés:
A húst, a gombát és a hagymát kockákra vágjuk. Olajon először megpirítjuk a hagymát, majd a húst és a gombát is hozzá adjuk, és delikáttal megszórva átpirítjuk. Közben sóval és curryvel ízesítve félig megpároljuk a rízst. Belekeverjük a pirított húst, gombát és a mazsolát és készre főzzük.
Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*