csirkemell filé 0,60 kg
gomba 0,20 kg
grill fűszer ízlés szerint
étolaj a sütéshez
zöldborsó 0,10 kg
vöröshagyma 1 db kisfej
fehérbor 0,05 l
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
curripor ízlés szerint
rizs 0,20 kg
szilvabefőtt 0,15 kg
A csirkemell filét csíkokra vágjuk.
Apróra vágott vöröshagymát lepirítjuk, hozzáadjuk a gombát, zöldborsót, fűszerezzük, ráöntjük a fehérbort.
Kis húslével felöntjük, készre pároljuk.
Tálalás:
A párolt rizst kimagozott szilvával összekeverjük, és tányérra formázzuk. Mellé helyezzük a készre párolt húst.
Díszítést déligyümölccsel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.