Már tobbszor is "lekottáztam", csak a dícséret maradt el - bepótolom, ez nagyon mutatós és finom!!!!!!!!!!!!!!!!! Koszonom!
8 szelet trappista sajt /kb.4-5 mm vastag/
4 db főtt tojás
4 szelet sonka
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A főtt tojásokat felkarikázzuk.
Elkészítés:Két-két szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és tojáskarikákat /amennyi ráfér/
A sajtokat duplán bepanírozzuk.Lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk majd ismét tojás és zsemlemorzsa következik.Bő olajban kisütjük.
Ezt a receptet húsvétkot készítettem.Csak egy ötlet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.