40 dkg bacen szalonna
50-60 dkg csirkemellfilé
25 dkg trappista sajt
20 dkg sonkás szalámi
2 dl tejföl
2 drb tojás
só, őrölt bors
Egy tűzálló üvegtálat kibélelünk bacon szalonna szeletekkel úgy, hogy az edényen túllogjanak, hogy később a hústorta tetejére hajtogatjuk.
Megszórjuk reszelt sajttal .
Majd a kiklopfolt csirkemellfiléket, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe, tojásba forgatjuk ráhelyezzük a reszelt sajtra, jön rá egy sor sonkás szalámi.
Megszórjuk ismét reszelt sajttal, csirkemellfilé ,reszelt sajt, csirkemellfilé, reszelt sajt, sonkás szalámi, reszelt sajt, csirkemellfilé, reszelt sajt.
Kikeverjük a tejfölt tojással és leöntjük a rétegezett húst, majd ráhajtogatjuk a bacon szalonnát.
Rétesszük a jénai tál tetejét, s közepes lángon sütjük kb.60 percig.
Amikor megsült kicsit hagyjuk hűlni, kiborítjuk, s szeleteljük.Hidegen is finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.