nagyon guszta!
-4 szelet borju hús
-1 fej hagyma
-4 szelet császárszalonna
-4 db savanyu uborka
-mustár
-paradicsompaszta
A szószhoz:
-2 sárgarépa
-1 paprika
-1 paradicsom
-1 fej hagyma
-1 kis zeller gyökér
A hozzávalókat tetszés szerint felvágom,ahússzeleteket kiklopfolom , megkenem mustárral és paradicsompasztával,ezután rárakom a hozzávalókat feltekerem és összekötöm, egy kiolajazott edénybe teszem és kicsit megdinsztelem ezután hozzáadom az apróra vágott zöldségeket feltöltöm vízzel és jó puhára főzöm.Miután megfőtt kiszedem a tekercseket és a zőldséget simára paszírozom, sóval borssal ízesítem.Visszateszem a tekercseket a szószban krumplipürével,rizzsel vagy kifőtt tésztával tálalom.
Jó étvágyat!!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.