1. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval hólyagosra dagasztjuk.
2. Letakarva meleg helyen kelesztjük, amikor megkelt, még egyszer jól átgyúrjuk, és 2 felé vágjuk a tésztát .gombócot formálunk és külön külön kinyújtjuk .
3. Nekem a gyors kelesztő tálam ezt az időt lerövidíti .
4. A Tűzhely méretű tepsit jól kiolajozom és belisztezem majd a kinyújtott tésztát szépen belerakom ,szélei lehetnek vastagabbak.
5. Ezután a tésztát is picit olajozom ,megkenem a
Házilag készült ketchuppal és rakom rá a száj íz szerinti feltéteket.
Ebből az adagból 2 tepsivel lesz.
6. Én most mexikói újhagymást és Húsos vöröshagymást készítettem.
Mindegyik konzervet kikevertem még egy arany fácán paradicsommal, tetejére hagyma került.
Mikor minden rajta van mégegyszer meglocsolom a ketchuppal és trapista sajtot reszelek rá.
7. Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.