Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Húsos és mexikói újhagymás pizza

felvitel dátuma: 2015-04-18 16:28:30       mai nézettség: 5       nézettség: 3187
részletes recept
Húsos és mexikói újhagymás pizza
Hozzávalók 6 személyre:
  • 1 kg liszt
  • 1/2 l tej
  • 5 dkg élesztő
  • 1 ek
  • 1 ek cukor
  • 2 dl napraforgó olaj +pici a kenéshez
  • Feltét :Sonka ,tojás, mexikói krém ,ketchup,hagyma ,kukorica,borsó,
  • Trapista sajt újhagyma vöröshagyma ,löncshús vagy darált hús konzerv Arany fácán paradicsom szósz .
Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

1.  Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval hólyagosra dagasztjuk.

2.  Letakarva meleg helyen kelesztjük, amikor megkelt, még egyszer jól átgyúrjuk, és 2  felé vágjuk a tésztát .gombócot formálunk és külön külön  kinyújtjuk .

3.  Nekem a gyors kelesztő tálam ezt az időt lerövidíti .

4.  A Tűzhely méretű tepsit jól kiolajozom  és belisztezem majd a kinyújtott tésztát szépen belerakom ,szélei lehetnek vastagabbak.

5.  Ezután a tésztát is picit olajozom  ,megkenem a
Házilag készült ketchuppal és rakom a száj íz szerinti feltéteket.
Ebből az adagból 2 tepsivel lesz.

6.  Én most mexikói újhagymást  és Húsos vöröshagymást készítettem.
Mindegyik konzervet kikevertem még egy arany fácán paradicsommaltetejére hagyma került.
Mikor minden rajta van mégegyszer meglocsolom a ketchuppal és trapista sajtot reszelek .

7.  Előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt megsül.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*