Toltelek:
4 ek. Étolaj
1 vöröshagyma
2 gerezd zúzott vagy reszelt fokhagyma
1 szeletelt konzerv gomba
So,
bors,
kakukkfű izles szerint
40-50 dkg darált marhahús
1 tk pirospaprika
1 csapott ek mustár
Ontet:
1 tejföl (2dl)
2 tojas
So,
bors izles szerint
Tészta:
bolti reteslap
Készítsük el a tölteléket:apróra vágott hagymát megdinszteljuk,majd a zúzott fokhagymát hozzáadjuk.kb 1 percig kevergjuk nehogy megegjen es pároljuk tovább.
Adjuk hozza az apróra vágott lecsepegtetett gomba konzervet (kb 230-250gr), es pároljuk tovább. Ízesítjük: so, bors.
Nehany perc parkolás utan adjuk hozza a daralthust es feheredesig pároljuk.
Mikor elkészült Izesitsuk mustárral es a kakukkfűvel.
keverjuk jol ossze.
Az elkészült tölteléket osszuk 4 fele.
2 reteslapot tegyünk egymásra es a toltelek 1/4 részét tegyük a tészta szélére es tekerjuk fel.
Ezt ismeteljuk meg 4 alkalommal.
A 4 tekercset tekerjuk fel es tegyük 1 hőálló tálba. Ontet hozzavaloit keverjuk csomomentesre es ezzel locsoljuk meg a tekercsek tetejet.180 fokon 30-40 perc alatt süssük pirosr.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.