Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 20 vasárnap Tivadar névnapja

Főoldal » Húsos babos káposzta

felvitel dátuma: 2012-03-29 15:10:09       mai nézettség: 1       nézettség: 1370
részletes recept
Húsos babos káposzta
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalok: 1 fej káposzta, 6 szelet tarja, 1 db, vörös hagyma, , bors, babérlevél, paprika, zsír a pörkölthöz,és a rántáshoz, kevés liszt ,őrőlt paprika, fél liter paradicsom .

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Elkésztés:  A vöröshagymát apró kockákra vágom, zsiradékon üvegesre sütöm. Beleteszem az őrőlt paprikát és a húst, teszek vizet hogy ellepje,és megfőzőm pőrkőltnek. Közben a káposztát leszelem, sózom,picit várok vele és fórrásban lévő vízzel leöntöm. Addig a babot egy fazékba felteszem főzni,.Leszűröm a káposztát ,és a babhoz adom. Elkészítem a rántást kevés zsiradékon nem sok liszttel szép rózsaszinre sütöm. Teszek hozzá vizet, és csomó mentesre keverem, hozzáöntöm a leveshez. Jól elkeverem,öntök hozzá fél liter paradicsom lét. Ha a hús megfőtt hozzáöntöm. Összeforralom,és lehet tálalni, friss házi kenyérrel.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*