Hozzávalok: 1 fej káposzta, 6 szelet tarja, 1 db, vörös hagyma, só, bors, babérlevél, paprika, zsír a pörkölthöz,és a rántáshoz, kevés liszt ,őrőlt paprika, fél liter paradicsom lé.
Elkésztés: A vöröshagymát apró kockákra vágom, zsiradékon üvegesre sütöm. Beleteszem az őrőlt paprikát és a húst, teszek rá vizet hogy ellepje,és megfőzőm pőrkőltnek. Közben a káposztát leszelem, sózom,picit várok vele és fórrásban lévő vízzel leöntöm. Addig a babot egy fazékba felteszem főzni,.Leszűröm a káposztát ,és a babhoz adom. Elkészítem a rántást kevés zsiradékon nem sok liszttel szép rózsaszinre sütöm. Teszek hozzá vizet, és csomó mentesre keverem, hozzáöntöm a leveshez. Jól elkeverem,öntök hozzá fél liter paradicsom lét. Ha a hús megfőtt hozzáöntöm. Összeforralom,és lehet tálalni,jó friss házi kenyérrel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.